Hoppa till sidans innehåll

Upplands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Uppland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Utmärkelser

Upplands Idrottsförbund har ett antal utmärkelser som kan tilldelas ett Specialdistriktsidrottsförbund (SDF), en förening eller en enskild person. De utmärkelser som finns är diplom, silvermedalj, guldmedalj och standar.
  • Uppdaterad: 08 APR 2017 14:01

Diplom
Diplom kan tilldelas ett SDF eller en förening som har varit ansluten till Upplands Idrottsförbund i minst 15 år och härunder utfört en gagnande verksamhet för uppländsk idrott. Diplom kan också tilldelas en enskild person, som har varit eller är ledare i föreningens huvudstyrelse och har varit det i minst sju år och härunder utfört en gagnande verksamhet för uppländsk idrott.

Silvermedalj
Silvermedalj kan tilldelas ett SDF eller en förening, som har varit ansluten till Upplands Idrottsförbund i minst 25 år och härunder utfört ett förtjänstfullt arbete. Silvermedalj kan också tilldelas en enskild person, som har varit eller är ledare i föreningens huvudstyrelse och har varit det i minst 15 år och härunder utfört en gagnande verksamhet för uppländsk idrott.

Guldmedalj
Guldmedalj kan tilldelas ett SDF eller en förening, som har varit ansluten till Upplands Idrottsförbund i minst 50 år och härunder utfört ett förtjänstfullt arbete. Guldmedalj kan också tilldelas en enskild person, som har varit eller är ledare i föreningens huvudstyrelse och har varit det i minst 25 år och härunder utfört en gagnande verksamhet för uppländsk idrott.

Standar
Standar kan tilldelas ett SDF, en förening eller en enskild person efter särskilt beslut av styrelsen om vederbörande - i regel efter att ha erhållit guldmedalj - gjort sig ytterligare förtjänt.

Ansökan
Ansökan ska vara Upplands Idrottsförbund tillhanda senast två månader före avsedd utdelningsdag. Ansökningsblankett kan du hämta här

Skribent: Pär Englund
Epost: This is a mailto link

Kontakt

Pär Englund

018-27 70 03
This is a mailto link

Material och dokument

Postadress:Upplands Idrottsförbund
Box 23062
750 23 Uppsala

Besöksadress: Råbyvägen 77
754 60 Uppsala

Kontakt:Tel: 018277000
Fax: 018247730
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss