Hoppa till sidans innehåll

Upplands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Uppland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Ny etableringssatsning invigd i Gottsunda och Märsta

2019-01-23 10:11

Nu har Upplands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarnas nya etableringssatsning dragit igång. Förra veckan invigdes mötesplatsen i Märsta och i måndags mötesplatsen i Gottsunda i Uppsala. Mötesplatser kommer, utöver i Märsta och Gottsunda, även att finnas i Skutskär och Tierp. Varje ort kommer att fungera som en mötesplats för bildning och utbildning inom olika ämnen.
  • Uppdaterad: 23 JAN 2019 10:11

Den nya etableringssatsningen vänder sig till dig som redan är aktiv i en idrottsförening, till dig som vill bli medlem i en idrottsförening och till dig som vill starta en helt ny idrottsförening.

Med satsningen vill vi att fler ska bli medlemmar i en idrottsförening, få redan befintliga föreningar att etablera sig på orten samt få människor att bilda nya idrottsföreningar.

Mötesplatsen i Gottsunda finns i Temaverkstad i Gottsunda Centrum och har öppet måndagar och onsdagar klockan 18-19. Vid dessa tillfällen erbjuder vi möjlighet till nätverkande, erfarenhetsutbyte, bildning och utbildning och personal från SISU Idrottsutbildarna och Upplands Idrottsförbund finns på plats. Här hittar du programbladet för vårterminen 2019

Mötesplatsen i Märsta finns på Midgårdsvallen och har öppet tisdagar och torsdagar klockan 18-19. Vid dessa tillfällen erbjuder vi möjlighet till nätverkande, erfarenhetsutbyte, bildning och utbildning och personal från SISU Idrottsutbildarna och Upplands Idrottsförbund finns på plats. 

Skribent: Kajsa Engdahl
Epost: This is a mailto link

Postadress:Upplands Idrottsförbund
Box 23062
750 23 Uppsala

Besöksadress: Råbyvägen 77
754 60 Uppsala

Kontakt:Tel: 018277000
Fax: 018247730
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss