Hoppa till sidans innehåll

Upplands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Uppland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Barn- och ungdomsaktiviteter


  

De blå rubrikerna för varje aktör innehåller en länk till deras egen hemsida där du hittar mer utförlig information.
    
    
BÅLSTA BOXNINGSKLUBB
Erbjuder boxning i olika grupper för barn och ungdomar samt vuxna, från 10 år och uppåt. Kom och prova på tre tillfällen gratis! För mer information se hemsidan eller föreningens facebooksida.
 
 
BÅLSTA FBC INNEBANDY
Erbjuder innebandylag för barn och ungdomar. För mer information om lagen se hemsidan.
 
 
BÅLSTA GYMNASTIKKLUBB
Erbjuder barngymnastik från 2 år och uppåt, Truppgymnastik, Parkour och Trampolin för barn och ungdomar. För mer information se hemsidan.
 
 
BÅLSTA HOCKEY CLUB
Hockeylag för barn och ungdomar samt Skridskoskola för barn 5-6 år och Hockeyskola för barn 6-8 år. För mer information se hemsidan.
 
 
BÅLSTA ISHALL
Erbjuder skridskoåkning för allmänheten. För tider och mer information se hemsidan.
 
 
BÅLSTA IF HANDBOLL
Erbjuder handbollsskola samt handbollslag för barn och ungdomar. För mer information se hemsidan.
 
 
BÅLSTA JUDOKLUBB
Erbjuder judoträning för barn och ungdomar i olika grupper så som Lekjudo för de minsta och Nybörjarjudo (från 7 år). För mer information se hemsidan eller föreningens facebooksida
 
 
BÅLSTA RIDSKOLA
Hos Bålsta Ridskola är alla välkomna, oavsett ålder och tidigare riderfarenhet. För de allra minsta barnen (3-5 år) har vi ridlekis och från 6 år och uppåt finns allt från nybörjargrupper till mer avancerade nivåer. För mer information se hemsidan eller föreningens facebooksida
 
 
BÅLSTA SIMHALL
För aktuella öppettider och priser samt info om simskola, se hemsidan.
    
 
BÅLSTA SIMKLUBB
Erbjuder simträning och tävling för barn och ungdomar uppdelat i Utbildningsgrupper, Teknikgrupper och Tävlingsgrupper. För mer information se hemsidan eller klubbens facebooksida
 
    
BÅLSTA TENNISKLUBB
Erbjuder tennisträning för barn- och ungdomar. För mer information se hemsidan eller klubbens facebooksida
 
 
HÅBO ATLETKLUBB
För att träna i gymmet hos oss måste du har fyllt 15 år. Om du är under 15 år så är du självklart välkommen till lokalen i sällskap av förälder eller äldre syskon. För priser och mer information se hemsidan eller föreningens facebooksida
 
 
HÅBO FF FOTBOLL
Fotbollsförening med lag för barn- och ungdomar i olika åldrar. För mer information se hemsidan eller föreningens facebooksida
 
 
HÅBOGYMNASTERNA
Gymnastikträning för barn och ungdomar. Erbjuder bland annat Bamsegympa (från 2-4 år) samt BAS-gympa (från ca 4-6 år). För mer information se hemsidan.
 
 
HÅBO RIDKLUBB
Ridklubb i Bålsta med barn- och ungdomsverksamhet. För mer information se hemsidan.
 
 
KNARRBACKEN FC
Fotbollsförening med ungdomsverksamhet. För mer information se hemsidan eller föreningens facebooksida
 
 
KORPEN BÅLSTA   
Erbjuder yoga för barn och ungdomar: Familjeyoga (2-6 år), Barnyoga (7-11 år) och Ungdomsyoga (12-16 år). För schema och prislista se hemsidan. 
    
    
SATS BÅLSTA

Medlemskapet SATS Together, som riktar sig till barn och ungdomar i åldrarna 11-14 år, erbjuds på alla SATS träningscenter. Medlemskapet innebär att barnet/ungdomen får träna tillsammans med målsman eller av målsman annan godkänd myndig person. Målsman ska också vara medlem. För mer information se hemsidan.

 
    
TRÄNINGSHUSET 1 DANSSKOLA   
Dansskola i Bålsta för barn och ungdomar från 2 år och uppåt: Funky Kidz, Blissdance, Bliss Cheer, Bliss Street och Showdans. För mer information, priser och tider se hemsidan.  
 
 
Uppdaterad: 05 SEP 2018 08:28 Skribent: Christoffer Johansson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Upplands Idrottsförbund
Box 23062
750 23 Uppsala

Besöksadress: Råbyvägen 77
754 60 Uppsala

Kontakt:Tel: 018277000
Fax: 018247730
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss