Hoppa till sidans innehåll

Upplands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Uppland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Stavgång / Promenad


De blå rubrikerna för varje aktör innehåller en länk till deras egen hemsida där du hittar mer utförlig information.
    
    
ENAVANDRARNA

Under perioden 9 jan - 13 mars vandrar vi i Bredsand både kort och lång bana med fika i Främjarstugan efter vandring. Samling vid Bahcohallens parkering.

Kostnad

Medlemsavgift 100:-/år. Frivillig avgift vid vandring 10:-/gång
För mer information se hemsidan.
 
 
FRILUFTSFRÄMJANDET ENKÖPING   

Erbjuder Natur- och Kulturvandringar samt fjällvandringar. Natur- och Kulturvandringarna arrangeras torsdagar kl.9.30 med samling på parkeringen vid Bahcohallen. För miljöns bästa samåker vi så mycket som möjligt. Kostnad per tillfälle är tio kronor per person. För mer information se hemsidan.  

    
    
HITTA UT - ENKÖPING
Hitta ut är ett friskvårdsprojekt som finns på ca 30 platser runt om i Sverige. Det är ett enkelt och roligt sätt att få motion samtidigt som du upptäcker nya och vackra platser runtomkring din kommun. Den detaljerade kartan med ett stort antal checkpoints finns att hämta på ett antal utdelningsställen samt att se på webben. För mer information om Hitta ut - Enköping, se hemsida eller facebooksida
 
 
HÄLSANS STIG   
Hälsans stig är ett samarbete mellan riksförbundet HjärtLung och flera av Sveriges kommuner. Hälsans stig i Enköping har två slingor, östra och västra, som är 6 km vardera. För mer information se hemsidan.
    
    
KORPEN ENKÖPING
Arrangerar Söndagspromenader kl.10-12 med varierande promenadvägar under säsongen. Promenaden utgår från Kristinagatan 17 och innehåller även tipsfrågor och bingo. För mer information se hemsidan eller kontakta Korpens kansli på telefon: 0171-240 16 eller mail: This is a mailto link
 
 
MOTIONSSPÅR I ENKÖPINGS KOMMUN   
I Enköpings kommun finns flera motionsspår för promenad eller löpning. För att få en överblick över vilka motionsspår som finns kan du klicka dig vidare till hemsidan och välja "Motionsspår" i listan till vänster.    
    
    
TRÄFFPUNKTER ENKÖPINGS KOMMUN   
På Träffpunkterna för seniorer i Enköpings kommun arrangeras en rad olika friskvårdsaktiviteter. Vissa aktiviteter är säsongsbundna till sommarhalvåret så som Stavgångspromenader utomhus. För mer information om aktiviteterna på kommunens träffpunkter se hemsidan.
    
    
Uppdaterad: 07 SEP 2018 10:44 Skribent: Christoffer Johansson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Upplands Idrottsförbund
Box 23062
750 23 Uppsala

Besöksadress: Råbyvägen 77
754 60 Uppsala

Kontakt:Tel: 018277000
Fax: 018247730
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss