Hoppa till sidans innehåll

Upplands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Uppland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Gruppträning


De blå rubrikerna för varje aktör innehåller en länk till deras egen hemsida där du hittar mer utförlig information.
    
    
A3 TRÄNINGSCENTER

Vi erbjuder ett antal gruppträningspass varje vecka så som Core, Cirkelfys, Zumba och Spinning. För schema, information och prisuppgifter se hemsidan eller kontakta receptionen 0171-376 00.    

    
    
ENKÖPINGS AIF   
Löpargrupp för vuxna för såväl nybörjare som mer erfarna. Gruppen startade i september 2014 och leds av fem ledare.Totalt är vi cirka 60 medlemmar. Är du helt ny är grundförutsättningen att kunna löpa 10-15 min utan att stanna oavsett fart. 
I annat fall är vi ju löpare på alla de olika nivåer. Du är välkommen att testa våran träning när du vill på en tisdag eller torsdag. För mer information se hemsidan.
    
    
FRILUFTSFRÄMJANDET ENKÖPING   
Erbjuder Motionsgympa i Västerledsskolans gymnastiksal. Program: Uppvärmning, jympa till trevligt program, stretching och avslutning med avslappning till musik. Vi är ett härligt gäng, kom med Du också! Prova gärna första gången om det passar just Dig.
Kostnad    
Terminsavgift medlem 160kr   
Terminsavgift ej medlem 200kr   
Information och anmälan: Leif-Åke Wiström 070-237 12 38
    
    
FRISKIS & SVETTIS
Erbjuder ett antal gruppträningspass varje vecka så som Jympa, Familjefys, Dans, Cirkelfys, Skivstång och Yoga. För schema, passbokning och information se hemsidan eller kontakta receptionen 0171-47 78 18. 
    
    
FÖRENINGEN HjärtLung   
Erbjuder bland annat Hjärtgymnastik, Träning på gym och Vattengymnastik för medlemmar. För mer info och prisuppgift för respektive aktivitet se hemsidan.   
Kostnad    
Medlemskap/år 175kr   
    
 
IK NORDIA GRILLBY

Erbjuder en blandning av gruppaktiviteter så som Basträning, Lätt styrka, Intervallträning, Core, Yoga och Dance fusion. Träningen bedrivs i Grillbyskolans gymnastiksal. För mer information se hemsidan.

    
    
ÖRSUNDSBRO IF
Erbjuder gruppträningspass så som Tabata, Cirkelträning, Styrka och kondition samt Boxpass. För mer information se hemsidan eller föreningens facebooksida
Kostnad    
Medlemskap/år 300kr   
Terminsavgift 500kr   
    
    
MAGASINET   
Vi erbjuder ett antal gruppträningspass varje vecka så som Cirkelträning, Body Balance, Seniorträning, Mammaträning, Spinning, Zumba och Body Pump. För schema, passbokning och information se hemsidan. För prisuppgifter klicka här
    
    
Uppdaterad: 13 SEP 2018 11:06 Skribent: Christoffer Johansson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Upplands Idrottsförbund
Box 23062
750 23 Uppsala

Besöksadress: Råbyvägen 77
754 60 Uppsala

Kontakt:Tel: 018277000
Fax: 018247730
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss