Hoppa till sidans innehåll

Upplands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Uppland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Gym


De blå rubrikerna för varje aktör innehåller en länk till deras egen hemsida där du hittar mer utförlig information.
  
 
A3 TRÄNINGSCENTER 
Erbjuder gymträning och gruppträning. För information och prisuppgifter se hemsidan eller kontakta receptionen 0171-376 00.
  
  
ACTIC IDROTTSHUSET 
Actic Enköping ligger i Idrottshuset som är fullt av aktivitet. Här tränar du styrka och kondition på gymmet, simmar i någon av bassängerna eller bastubadar. För mer information se hemsidan eller kontakta receptionen 0171-62 53 81. 
  
  
ALWAYS FITNESS 24 
Välkommen till vår träningsanläggning i Enköping. Ett gym på två våningar där du tränar billigt dygnet runt. Vi erbjuder träning som passar alla, här får du tillgång till konditionsträning, styrketräning och stretching. För mer information samt prisuppgifter se hemsidan. 
  
  
DAMGYMMET.SE 
Välkommen till Damgymmet.se. ett gym endast för kvinnor. Vi finns på Annelundsgatan 17 C i Annelund. Damgymmet är ett systergym till stallgymmet.nu i Örsundsbro. Tränar du redan idag på Stallgymmet, så kan du enkelt uppgradera dig så att du får tillgång även till Damgymmet. För mer information se hemsidan. 
  
  
FRISKIS OCH SVETTIS 
Erbjuder gymträning samt gruppträning i Enköping. För information se hemsidan eller kontakta receptionen 0171-47 78 18. 
  
  
FÖRENINGEN HjärtLung 

Erbjuder träning i gym för medlemmar. Tisdagar 9.00-13.00  Kostnad 600:-/termin. Start för våren 8 januari 2019. Kontaktperson: Juhani Suomi 0171-308 36, 070-6767258, e-post: This is a mailto link

  
  
MAGASINET 

Magasinet har två anläggningar:

Magasinet Stationen - Östra Järnvägsgatan 8

Magasinet Hamnen (fd Friskvårdarna) - Eriksgatan 39

Erbjuder gymträning, gravid- och mammaträning samt gruppträningspass. För mer information se hemsidan.

  
  
SENIORGYMMET KRYDDGÅRDEN OCH ÅSUNDAGÅRDEN

Är du 65 år eller äldre, träningsovan och vill börja träna är du välkommen till våra seniorgym. Med träningsovan menas inte ha tränat i gymmiljö de senaste två åren. Gymmen är utrustade med bland annat träningsmaskiner, löpband, motionscyklar och fria vikter. Att träna på seniorgymmen är kostnadsfritt.

Alla nya deltagare erbjuds en ettårig utbildning. När året har gått ska du vara så pass trygg att du kan sköta din träning hemma eller på något av alla de andra gym som finns i kommunen. Du som har gånghjälpmedel eller är över 85 år kommer erbjudas en träningsperiod på två år.

För mer information och anmälan, ring: 070-162 68 58 eller maila: This is a mailto link

  
  
UTEGYM 

I Enköping finner du två utegym. De ligger i anslutning till Hälsans stig, det ena vid Gröngarnsåsen, för mer info klicka här. Det andra vid ån intill Munksundsskolan, för mer info klicka här.

Vid Ljunggården hittar du även en aktivitetspark där du kan träna balans, motorik och muskelstyrka utomhus året runt. För mer info klicka här. 

  
  
ÖRSUNDSBRO STYRKETRÄNINGSKLUBB 

Gym i Örsundsbro med styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och fria vikter för tyngdlyftning, styrkelyft och allmän styrketräning. Genom att lösa träningskort får du tillgång till lokalen för egen träning på de tider som passar dig mellan 05.00-23.00. För mer information se föreningens facebooksida

  
  
Uppdaterad: 10 SEP 2018 08:38 Skribent: Helena Vallin Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Upplands Idrottsförbund
Box 23062
750 23 Uppsala

Besöksadress: Råbyvägen 77
754 60 Uppsala

Kontakt:Tel: 018277000
Fax: 018247730
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss