Hoppa till sidans innehåll

Upplands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Uppland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Träning för gravida och för dig med baby


De blå rubrikerna för varje aktör innehåller en länk till deras egen hemsida där du hittar mer utförlig information.
    
 
FRISKIS & SVETTIS
Mammaträning - Vår mammaträning är varianter av våra gruppträningspass, där du kan ta med din bebis. Ditt barn ligger på en filt bredvid dig medan du får träna. Övningarna och passupplägget är anpassat för att träna upp din stabilitet och styrka från grunden.
Familjefys - Familj är rolig och medryckande träning för barn 2–6 år och vuxna tillsammans.Tillsammans gör ni lekfulla rörelser till låtar som barnen ofta känner igen.   
För mer information se hemsidan. 
    
 
HÄNG MED OCH TRÄNA!
Starka mammor med Anna och Chris är träning för dig som vill bygga en stark och stabil kropp efter graviditet och förlossning. Vi erbjuder också gravidträning och pappaträning.
 
 
TERESIA.SE   
Styrketräning för föräldralediga mammor och pappor, barnet följer med. Information och anmälan via hemsidan.  
    
    
VUXENSKOLAN
Erbjuder kurser för gravida så som Vattengympa för gravida, Bäckenbottenträning, GravidYoga och MammaMage. Information och anmälan via hemsidan.
    
    
UPPSALA YOGASKOLA
Erbjuder gravidyoga. Kursen innehåller uppmjukande och stabiliserande yogarörelser i ett lugnt tempo speciellt anpassat för graviditet, andningsmedvetande och profylaxandning, djupavslappning och koncentrationstekniker. För mer information se hemsidan.
 
    
YOGA HUSET    
Erbjuder gravidyoga. Kursen i gravidyoga vänder sig till dig som väntar barn, oavsett vilken erfarenhet av yoga du har sedan tidigare. Under gravidyogan gör vi yoga som passar den gravida kroppen och som förbereder dig, både kroppsligen och mentalt, inför den kommande förlossningen. För mer information se hemsidan.
    
 
Uppdaterad: 29 AUG 2018 11:26 Skribent: Christoffer Johansson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Upplands Idrottsförbund
Box 23062
750 23 Uppsala

Besöksadress: Råbyvägen 77
754 60 Uppsala

Kontakt:Tel: 018277000
Fax: 018247730
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss