Hoppa till sidans innehåll

Upplands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Uppland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Bollspel


De blå rubrikerna för varje aktör innehåller en länk till deras egen hemsida där du hittar mer utförlig information. 
    
    
BOULEALLIANSEN
Vi tränar boule året om. Under maj till augusti spelar vi i Botaniska trädgården och resten av året i Boulehallen i Gottsunda. För information och kontaktuppgifter se hemsidan.
    
    
CAMPUS 1477

På våra två anläggningar Science Park och Blåsenhus kan du spela flera olika bollsporter på våra drop-in tider. Det är ett alternativ för dig som vill spela boll lite då och då men inte vill/kan spela i ett lag. Det går bra att komma ensam. De idrotter som finns att välja på i dagsläget är Basket, Dodgeball, Futsal, Innebandy, Ultimate Frisbee och Volleyboll. Det finns även möjlighet att boka beachvolleyplan samt inomhushall för fritt spel.

För mer information se hemsidan eller kontakta receptionen Blåsenhus 018-471 69 50 eller receptionen Science Park 018-471 69 40.

Kostnad   
Engångsbiljett: 130 kr
Klippkort 10 ggr: 995 kr
Övriga kort och studentpriser se hemsidan.    
    
    
FYRISBEACH BEACHVOLLEYKLUBB   

Från maj till augusti hålls träningsgrupper i beachvolley för nybörjare upp till elit. För att delta i träningsgrupperna krävs anmälan och medlemsskap.

Serie A är ett alternativ för den som är sugen att spela någon gång ibland, oavsett om man är nybörjare eller har spelat förut. Vid varje tillfälle lottas man ihop med en ny partner varje match och spelar så många matcher man hinner på tre timmar. Kostnaden är 30kr/gång för medlemmar samt 70kr/gång för icke medlemmar. För mer information se hemsidan.

    
    
FYRISFJÄDERN
Badmintonstigen 1

Föreningen bedriver en stor badmintonverksamhet, för såväl barn som ungdomar och vuxna. Bland annat erbjuds vuxenkurs på två nivåer: nybörjare samt avancerad. För mer information se hemsidan eller ring: 018-23 23 33

    
    
KNUTBY IF
I vår förening kan du bland annat spela badminton som motionär. Se hemsidan för mer information.
    
    
SPF
SPF-Sveriges pensionärsförbund har ett antal lokalföreningar i kommunen. Många av dessa erbjuder boulespel, bowling eller andra friskvårdsaktiviteter. Se respektive förenings hemsida via länkarna nedan:
Danmark-Funbo   
Gottsunda   
Luthagen   
Norunda   
Sunnersta   
    
    
UPPSALA HANDIKAPPIDROTT
Vi tränar Boccia och Basket på Fyrishov samt Fotboll på Fyrishov och på Berthåga IP. 
Kostnad   
Medlemskap/år 350 kr  
Bowling 200 kr/termin och 80 kr/deltagartillfälle
Basket/Fotboll Kostnader vid matcher och resor
För mer information se hemsidan eller kontakta kansliet på 018-23 23 00.
    
 
UPPSALA TENNISKLUBB

För vuxna erbjuds bland annat vuxenkurs i tennis. Vuxenkurserna riktar sig till alla som vill spela tennis i åldersspannet 18-99 år.

En annan möjlighet är "Social tennis" som är en organiserad form av spontantennis för alla, oavsett nivå, som vill spela match. Anmälan på plats. 150:- / deltagare för UTK medlemmar och 200:- för icke medlemmar. För mer information se hemsidan.

 
 
Uppdaterad: 11 SEP 2018 14:06 Skribent: Christoffer Johansson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Upplands Idrottsförbund
Box 23062
750 23 Uppsala

Besöksadress: Råbyvägen 77
754 60 Uppsala

Kontakt:Tel: 018277000
Fax: 018247730
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss