Hoppa till sidans innehåll

Upplands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Uppland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Idrottspodden

Här kan du lyssna till Upplands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarnas egen podcast Idrottspodden. Det är en videopodd med fokus på den verksamhet som pågår hos förbund och föreningar runt om i Uppland.
  • Uppdaterad: 08 NOV 2017 09:42

Genom podden vill vi sprida kunskap om vad som händer hos våra uppländska förbund och föreningar. Vi vill diskutera, reflektera och problematisera aktuella teman som genomsyrar dagens förbunds- och föreningsverksamhet. 

I varje avsnitt behandlar vi ett aktuellt tema med sakkunniga inom området samt engagerade föreningsmänniskor. Ambitionen är att du som lyssnare skall få kunskap, inspiration samt tips och idéer.

Det senaste avsnittet handlar om idrottsgymnasiet i Uppsala. Madde diskuterar utmaningar för idrottsgymnasiet tillammans med Henrik Gaddefors, verksamhetschef för Elit & skola hos Upplands Idrottsförbund och Jörgen Norman, enhetsrektor på Celsiusskolan

Lyssna direkt på webben (alla avsnitt finns till höger på sidan). Prenumerera gärna på vår kanal på YouTube för att hänga med allt eftersom vi lägger upp fler avsnitt.

Är ditt förbund eller din förening intresserade av att vara med i ett avsnitt? Ta kontakt med Madde!

Postadress:Upplands Idrottsförbund
Box 23062
750 23 Uppsala

Besöksadress: Råbyvägen 77
754 60 Uppsala

Kontakt:Tel: 018277000
Fax: 018247730
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss